Referenties

Sanneke is een zeer ervaren en professionele coach die binnen onze organisatie meerdere medewerkers heeft begeleidt. Door haar open karakter en persoonlijkheid voelen medewerkers zich snel op hun gemak en ontstaat er al snel een vertrouwensband die nodig is om bepaalde mentale veranderingen te bewerkstelligen. Met de identity compass als leidraad weet Sanneke snel en nauwkeurig te ontcijferen waar medewerkers kwaliteiten hebben en ook waar zij zich nog moeten ontwikkelen.
 S.Keur | Operations Manager Heineken Nederland

In 2016 heb ik met Sanneke een coachings-traject doorlopen. Ik heb haar ervaren als een professionele coach, welke door haar persoonlijkheid al vrij snel een sfeer van openheid en vertrouwen creëert, waardoor de te coachen persoon zich in een veilige omgeving voelt en zich daarin kan uiten
Op bepaalde momenten dringt ze diep door in het innerlijke van de mens, hetgeen de positieve verandering in gang zet. Het inzicht in het eigen functioneren en de beweegredenen daarvan, zijn het begin van het veranderproces welke tijdens de sessies in gang wordt gezet. Dit veranderproces begeleidt ze zorgvuldig en ze zorgt ervoor dat er kleine stapjes vooruit worden gezet. Deze vormen een goede en gedegen ondergrond, waardoor de te coachen persoon stevig in zijn schoenen komt te staan en zich weer gelukkig en comfortabel en zijn leven en functioneren gaat voelen.
Een aantal zeer waardevolle levenslessen zijn de resultaten van een intensief kernachtig traject.
Jos Habraken, Teamleider Productie.
Het coachingtraject met Sanneke was een mooie ontdekkingsreis naar mezelf. Wie ben ik, wat wil ik, wanneer ben ik in mijn kracht en wat houd mij nog tegen om mijn dromen te verwezenlijken. Het identity compas gaf al veel inzichten, maar bleek slechts een eerste stap in het ontdekken van mijn eigen DNA. Want voor Sanneke begint het daar pas. Door de juiste vragen te stellen en de juiste punten te raken heeft ze mij de kans gegeven om mezelf beter te leren kennen. En daarna blijft ze op een positieve, maar hele overtuigende manier prikkelen om stappen te ondernemen en af en toe buiten mijn comfortzone te komen. Ze laat je pas los als het een afgerond geheel is en je je eigen koers weer scherp voor ogen hebt. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, want zeg nou eerlijk... hoe goed ken jij jezelf?

Monique, online marketeer

 

Ik heb met Sanneke in de periode 2005 tot 2009 als collega gewerkt bij werkgever Caterpillar, waarin ik in de rol van Section manager in het jaar 2008/2009 intensief heb samengewerkt als contactpersoon vanuit HR. In deze periode herinner ik me Sanneke als  een gedreven persoon die zich op vele vlakken inzet zoals cultuurveranderingen en professionalisering met een gevoel voor de menselijke kant. Na 2009 heb ik regelmatig samengewerkt met haar als zelfstandig coach. Het is prettig om met haar te werken, en heeft uitstekende resultaten bereikt. Als coach is Sanneke doelgericht, goed in het samenbrengen van verschillende perspectieven en durft mensen uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen.
 Michiel van de Westelaken, Productie Manager FrieslandCampina 

 

Sanneke, voor mij is het als terecht komen in een warm bad, ontspannen,open sfeer, waardoor je zelf ook makkelijk praat, ook de moeilijke onderwerpen komen makkelijk op tafel zonder dat je je er vervelend bij voelt, wat dat betreft is coach eigenlijk een understatement, het juiste woord heb ik nog niet gevonden.
 P. Verdam, International Sales Representative Roffelsen Plastic

 

Sanneke prikt en zoemt. Ze heeft een innemende persoonlijkheid, ze wint snel je vertrouwen en tóch... ze prikt en zoemt. Doordat ze mensgericht te werk gaat en daardoor direct doordringt tot de kern, prikt Sanneke daar waar dit het meest nodig is. Ikzelf werd met name verrast door haar accurate analyse tijdens het intakegesprek.  Tijdens het bespreken van het Identity Compass neemt Sanneke je mee op reis naar jezelf. Persoonlijk ben ik een voorstander van meetbare waarden, vanwege de onderbouwing. Het Identity Compass is een perfecte tool voor mensen die inzicht willen hebben in hun sterke punten op basis van karakter en persoonlijkheid. Hoe waardevol is het om iets in handen te hebben, waarbij je met opgeheven hoofd kunt zeggen 'Hierin sta ik in mijn kracht, omdat dit voor mij comfortabel en natuurlijk aanvoelt.'  Tenslotte, Sanneke, zoem je rond mijn hoofd met one-liners die betrekking hebben op mij en mijn functioneren. Je laat mij kritisch naar mijn eigen vastgeroeste denkpatronen kijken en je biedt een alternatief wat mij verder helpt. Dank je wel voor deze waardevolle schat.
 D. Bijker, freelance EHC coordinator

 

De professionaliteit van Sanneke ligt vooral in de eenvoud van haar vragen. De gepaste diepgang in combinatie met een speelse naïviteit maakt dat Sanneke voor haar kandidaten een bereikbare coach met veel zelfvertrouwen is. Een mooie combinatie waarmee ze haar kandidaten haalbare, maar ook ambitieuze doelen laat stellen.
 Ad Weijters, Eigenaar Deducation www.deducation.nl